/
Podcast

Podcast - Ügyeleti ellátás

Egy betegedukációs műsor, ahol az egészségügy érthető, és a betegtájékoztatás soha nem unalmas! Az első évad adásaiban a sürgősségi szakellátással foglalkozunk. A műsorvezető Németh Franciska, vendégei pedig olyan orvosok, akik számtalan ügyeletben töltött műszakkal a hátuk mögött segítenek kiegyenesíteni a néha kicsit kanyargós betegutakat.

Hiszünk abban, hogy a magyar egészségügyben dolgozók minden nap maximális teljesítményt nyújtanak azért, hogy te gyógyultan távozhass a kórházból a kezelés végeztével. Ugyanakkor sokan fordulnak az ügyeletes ellátókhoz akkor is, amikor panaszuk nem igényelne azonnali orvosi beavatkozást. Mindenkinek az az érdeke, hogy csak abban az esetben menjen kórházba, ha mindenképp szükséges, így a nap végén te gyorsabban juthatsz egészségügyi ellátáshoz, a kórházban dolgozóknak pedig csak azzal kell foglalkozniuk, aki erre tényleg rászorul.


Az adásokban elhangzó információk kizárólag tájékoztatási célokat szolgálnak, nem minősülnek orvosi tanácsadásnak és nem helyettesítik a megfelelő egészségügyi ellátást.